Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Copy of Uspešna prijava

Vaše povpraševanje je poslano!

 

Ponudbo Vam bomo poslali v najkrajšem času.

Če je ne boste prejeli v roku 7 dni, nas prosim ponovno kontaktirajte.

 

Oglejte si še naše izjave zadovoljnih gostov:

ZJAVE POTNIKOV – VTISI IZ PREJŠNJIH POTOVANJ;

Na Šrilanki sva bila že lani in nama je bilo lepo, letos sva se pridružila skupini predvsem zaradi  dodatnega programa relaksacije in  regeneracije. Namestitve, program, vodenje, odlično. Občutek imava, kot bi sanjala.....potem pa se zbudiš v realnem, našem vsakodnevnem življenju....

Janez in Almira

Ko sem se vrnila v službo po naši fantastični avanturi me je pričakala kopica bolj ali manj zoprnih obveznosti. Le kaj mi je Življenje pripovedovalo? Da nisem na pravem mestu? Da je čas za spremembo? Ne vem, še….

Z veseljem pa vam povem, da sem z nasmehom (včasih na licu, včasih pa samo v srcu) korakala od enega problema do drugega in jih sproti reševala. Kadar je bilo težko sem rekla: »Jaz grem na Šrilanko« in v trenutku so stvari izgledale drugačne, rešljive. Zdaj je ta »grem na Šrilanko«,  postal sinonim vsem mojim sodelavcem, kadar rabijo razmislek, za umik vase -  v varen prostor kamor se lahko umakneš, razmisliš in šele potem deluješ…..

Hvala vam vsem. Bilo je nepozabno.

In še nekaj »uradnih misli«:

Potovanje na Šrilanko je zgodba srca. Je preplet čudovitih krajev, ljudi in običajev. Je pozdrav Narave in Kulture. Je nepozabna izkušnja, ki se jo samo z besedami ne da opisati. Treba jo je doživeti. Ko po prvem, dinamičnem delu potovanja prispeš na jug te prelepe dežele, pa vstopiš v Nebesa.  Neskončne peščene plaže, možnost umirjene, poglobljene rekreacije, meditacije in terapij usposobljenih terapevtov, so dodana vrednost potovanju. Potovanje na Šrilanko za vedno pusti sledi v človekovem življenju in ga naredi boljšega. Je nepozabna izkušnja sreče in radosti, ko še enkrat začutiš, kako lep je ta naš Svet.

Marija

 

Še enkrat iskrena hvala vama za možnost prečudovitih počitnic, ki smo si jih vsi skupaj, en z drugim, ustvarili in doživeli. Sproščeno, odkrito, iskreno, enostavno. Toliko svobode in lahkosti sobivanja v skupini (vsaj jaz) še nisem bila deležna….

Alenka

 

Priznam, da sem kar malo oklevala, ko je bilo treba izprazniti kovček, nisem hotela verjeti, da je že konec. S težkim srcem sem pospravila kratke rokave in japonke, ampak ne pregloboko v predal — odločena, da se zelo kmalu vrnem.
Celoto, ki s(m)o jo sestavljali super ekipa in odličen program, je zaokrožila lepota te krasne dežele, ki toliko daje in še več obeta. Vesela sem, da sem si ustvarila spomine, h katerim še bom tudi v bodoče redno vračala, še bolj pa, da ste bili del vseh tudi vi.

Vsem pošiljam en fejst pozdrav in vsakemu posebej še enkrat — hvala!

Katka

Stara sem 76 let in sem se prvič odpravila tako daleč v svet. Skupina je bila imenitna, homogena in zabavna, sprejeli so me za svojo in še polepšali moje potovanje. Nepozabni spomini o lepoti dežele ( Budovi templji, čajni nasadi, sirotišnica slonov, narodni plesi, Indijski ocean ) se mešajo  z energijami, ki smo jih  bili deležni med delavnicami regeneracije in  relaksacije. Nepozabno, prisrčno in spontano. Še bom šla tja dol!

Olga