Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Šport

Plavanje

Plavanje v morju oz tam, kjer je voda, je tako samoumevno, da se nam zdi čudno, da na Šrilanki tega ne bi mogli početi. Pa vendar zaradi močnih tokov, vetrov in izpostavljenosti Indijskemu oceanu, je na večini šrilanških obalah in plažah plavanje onemogočeno.

V zalivu, kjer stoji Beach Villa Lanka pa je plavanje omogočeno skozi celo leto, saj je zaliv deloma zaprt in tako ne pride do močnega valovanja in tokov. Greh bi bil, da se po popoldanskem čaju ne bi še enkrat dobro razplavali v toplem morju ali izvajali vragolije s svojim najmlajšimi, saj je zaliv zelo primeren za otroke.


Potapljanje, šnorkljanje

Potapljanje (z jeklenko) ali šnorkljanje (z masko in dihalko) je najboljši način za ogled zgodb, ki jih skriva podmorska gladina Šrilanke. Opremo za potapljanje ali šnorkljanje si lahko na otoku in v bližini Beach Ville Lanka sposodite ali jo celo kupite.

Aktivnost je na voljo v primeru vašega povpraševanja in proti plačilu.


Beach-Villa-Lanka-a3.jpg

Kajak, kanu

V zalivu, kjer boste na dopustu v Beach Villi Lanka, se lahko vozite s kanujem ali kajakom. Zaliv je deloma zaprt, zato je miren, brez valov in omogoča tovrstno aktivnost, da lahko dodobra razgibate svoje telo in se podate od enega dela zaliva do drugega.

Oprema je na voljo v Beach Villa Lanka.


SUP

SUPanje ali stand up paddling je zadnja leta zelo popularen. Gre za veslanje v stoječem položaju na deski, podobni za windsurfing. Ne zahteva posebne fizične pripravljenosti, le nekaj spretnosti. Zaliv je miren in SUPanje pred zajtrkom zagotavlja pravo malo telovadbo za dober in fit začetek novega dne.

Oprema je na voljo v Beach Villa Lanka.


Beach-Villa-Lanka-a5.jpg

Windsurfing, surfing, kitesurfing

V zalivu kjer se nahaja Beach Villa Lanka je možno jadrati z desko in kajtati. Surfanje (paddle surf) pa je omogočen v sosednjih zalivih, nedaleč stran od Beach Ville Lanka.

Aktivnost je na voljo v primeru vašega povpraševanja in proti plačilu.


Kolesarjenje

Izlet s kolesom je odličen način, kako spoznati otok Šrilanka. Na voljo so različne proge in tereni. Možno je tako cestno kot gorsko kolesarjenje na katerem spoznavaš lepote Šrilanke. Riževa polja, majhne in prikupne vasice, planote prekrite s čajem, ki izgledajo kot da imajo na sebi zeleno oddejo, obmorske ceste s čudovitim pogledom na morje kar vabijo, da se popelješ po njih.

Aktivnost je na voljo v primeru vašega povpraševanja in proti plačilu.

Beach-Villa-Lanka-a6.jpg

Beach-Villa-Lanka-a7.jpg

Pohodništvo, trekking

Ker je teren Šrilanke zelo raznolik, se ponuja idealna priložnost za prekrasne pohodne in trekking ture. Trekking ali pohodništvo vas popelje med nasade čajevcev, vrtove z začimbami, slapove, rečne struge, gozdove, planote, hribe in gore omenjenega tropskega otoka. Primerna obutev, dobra volja, osvežilna pijača in veliko prostora za spomine so obvezna oprema.

Aktivnost je na voljo v primeru vašega povpraševanja in proti plačilu.


Joga, meditacija

Ker je Beach Villa Lanka v delno zaprtem zalivu, čisto na koncu, sta intima in mir zagotovljena. Jutranja meditacija in joga sta kot nalašč za uspešen začetek dneva, ki ga nadaljuješ z okrepčilnim zajtrkom. Ravnotako je v bližini vile Lanka energijsko središče Hummanaya Blow Hole, kamor ste vabljeni tisti, ki bi se radi prepustili energijskemu toku, šumenju valov in popolni skladnosti sami s seboj.

 

Beach-Villa-Lanka-a8.jpg