Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Septembra na potovanje po Šrilanki

Z nami na potovanje po Šrilanki

FullSizeRender 35.jpg

Pridužite se nam na nepozabnem potovanju po Šrilanki, z zaključkom in počitkom v Beach Villi Lanka. Doživite pristno Šrilanko, spoznajte, kako živijo domačini, oglejte si templje, najlepše otoške plaže, skrite kotičke, divje živali, plantaže čajevcev, ajurvedsko medicino, izvrstno kulinariko.

Za vas bomo organizirali skupinsko potovanje s SLOVENSKIM vodenjem, vse TRANSFERJE, vse NASTANITVE, IZLETE ali samostojno potovanje. 

Za več informacij nam pišite: info@beachvillalanka.com

Veselimo se vaše družbe.

 
 

 
 

12–DNEVNI PROGRAM ŠRILANKA - primer

Uživali boste na najlepših plažah kot so na bližnjih Maldivih, v zelo prijetni temperaturi morja, družbi prijaznih domačinov, okusih sveže nabranega tropskega sadja in zelenjave, ob fantastični morski hrani, se sproščali na peščenih obalah pod palmami, kjer je obala še vedno obala in ne plaža.

ODHOD PO ŽELJI

PROGRAM PO DNEVIH:

1. dan
Zbiranje potnikov na letališču Brnik.
Glede na izbrani datum potovanja, je lahko odhodtudi z letališča Zagreb ali z drugih bližnjih letališč.

2. dan
Dober dan, Šrilanka in že se peljemo proti Dambulli. Prvi dan se moramo navaditi na novo klimo. Namestitev v hotelu in začetek raziskovanja Šrilanke se lahko začne; ogledali si bomo veličasten tempelj v Dambulli. Večerja in nočitev.

3. dan
Po zajtrku se bomo odpeljali do Sigiriye in si ogledali znamenito levjo skalo. Po želji: vzpon na skalo (eno uro vzpona po strmih stopnicah izklesanih v živo skalo, doplačilo).
Ogled svetovno znanih fresk Lepotice iz Sigirije iz 5.st. ter utrdbe na vrhu skale.
Ogled proizvodnje batika , lesne delavnice, kjer izdelujejo tradicionalne šrilanške maske. Povratek v hotel in večerja.

4. dan(DAMBULLA – KANDY)
Zajtrk. Poslovili se bomo od hotela in se odpeljali proti Kandyu, nekdanji prestolnici in verskem središču Šrilanke. Na poti se bomo ustavili v enem izmed zeliščnih vrtov.
V mestu si bomo privoščili kosilo in potem sledi ogled botaničnega vrta Royal botanic gardens Paradeniya, katerega začetki segajo v 1371. leto. Poznan je tudi po tem, da so v njem posejali prva semena kavčukovca v Aziji, ki so ga prinesli iz Južne Amerike. Videli bomo drevesa, ki jih posadijo državniki ob obisku in med njimi je drevo, ki ga je posadil maršal Tito, ko se je udeležil srečanja neuvrščenih na Šrilanki.
Sledi namestitev v hotel in nepozaben ogled šrilanških folklornih plesov (doplačilo).
Po dobri večerji se bo prilegel počitek.


5. dan(KANDY)
Takoj po zajtrku se bomo odpeljali proti Pinnawali. Ogledali si bomo slonje zavetišče, ki je edinstveno na svetu. Slone boste lahko opazovali med kopanjem v reki ali v vrtu, kjer skrbijo zanje, mladičke pa lahko tudi hranite s stekleničko.
Vrnili se bomo v Kandy, se sprehodili po mestu, si ogledali proizvodnjo batika. Časa bo tudi dovolj za obisk tržnice, za nakupe spominkov in za druge samostojne aktivnosti.
V večernih urah bomo obiskali Tempelj Budovega zoba, ki je najsvetejši tempelj na Šrilanki in zato tudi versko središče Šrilanke in drugih budistov s celega sveta. Večerja v hotelu

6. dan(KANDY - NUWARA ELIYA  - ELLA – KUDAWELLA)
Zajtrk. Po zajtrku nas čaka najdaljši del poti, odhod proti Nuwara Eliyi, ki leži 1.800 m nad gladino morja. To področje je res pravi vrtnarski čudež z njivami čebule, česna, pora, solate, korenčka, pa tudi jagod in fižola. Uživali bomo v vožnji po prečudovitih predelih plantaž čajev. Med vožnjo bomo naredili postanek za pokušino in ogled proizvodnje čajev. Če bo čas dopuščal bomo popili kavo venem najlepših in najstarejšihhotelov v Nuwara Eliyi. Nato se bomo podali na panoramsko vožnjo z vlakom do kraja Ella, kjer se bomo poslovili od osrednjega višavja. Po poti bomo občudovali slapove in neskončnost zelene pokrajine. Namestili se bomo v BEACH VILLI LANKA, se sprehodili po plaži in seveda skočili v toplo morje.  Večerja, nočitev.

7. dan do 11.dan KUDAWELLA
Počitnice tik ob plaži, kjer bomo dan ali dva počivali in obujali spomine na vse, kar smo videli. Potepali se bomo po bližnjem mestecu in se čudili drugačnemu življenju in lepoti šrilanških otrok.
S tuk-tukom se bomo peljali do bližnjega templja in uživali v tekmi naših šoferjev, ki želijo biti vedno prvi na cilju.

Po želji bomo organizirali tudi fakultativne izlete za ogled bližnjih znamenitosti; rečni rafting med drevesi mangrove, želvja valilnica, budistični templji ipd. Lahko odidete do lepih bližnjih zalivov, ki vsak s svojo posebnostjo privlači predvsem nas tujce ali pa si boste ogledali mesto Galle z veliko holandsko trdnjavo. Galle je bilo starodavno pristanišče, ki je po nekaterih navedkih opisano celo v Bibliji – kot legendarni Tarshish in prvo mednarodno trgovsko prekupčevalno središče. Današnji Galle je živahna provincialna prestolnica in administrativno središče južnega dela Šrilanke. Stara nizozemska utrdba v obliki zvezde, ki sodi med Unescovo svetovno dediščino in se razteza prek 36 hektarjev. Tukaj se pomešajo vere, Buda je skoraj pozabljen, na vidnih mestih je mošeja s polmesecem in krščanska cerkev s križem. Sledovi evropskih kolonialistov so povsod.


11. dan KUDAWELLA – COLOMBO - LJUBLJANA
Zajtrk. Prosto za kopanje, nato vožnja proti Colombu. Na svidenje, Šrilanka!

12.dan pristanek na Brniku.

CENA: POKLIČITE ZA CENO

Cena vključuje: letalski prevoz, letališke takse, transfer letališče – vila – letališče, bivanje v hotelih 3* in 4* na osnovi polpenziona, vodeno potovanje po notranjosti Šrilanke z vsemi vstopninami po programu, prevoz po programu od letališča do namestitve v Villi Lanka na jugu, turistične takse, prijave, organizacijo programa.

Obvezna doplačila: vizum za Šrilanko, napitnine na kraju samem, zadnji dan prevoz od hotela do letališča 25 eur na osebo. Kot odgovorni organizator zahtevamo, da imajo vsi potniki sklenjeno zdravstveno in nezgodno zavarovanje v tujini. Pri nas sklepamo Coris police.
Doplačila po želji: zavarovanje rizika odpovedi (cca. 4,1% vrednosti potovanja) , enoposteljna soba: 650 Eur.
Program je okviren in se na poti prilagaja trenutnim političnim, vremenskim in drugim objektivnim razmeram (spremenjeni vozni red, zamude pri javnih prevozih, stavke na cestah, zemeljski plazovi, prometne nesreče, neugodne vremenske razmere,…). Improvizaciji se tako včasih ni mogoče izogniti.
V primeru nepredvidenih sprememb na katere organizator ne more imeti vpliva (sprememba programa zaradi višje sile: naravne nesreče, politični nemir, odpovedi oz. spremembe transportnih povezav, bolezni in poškodbe v skupini...) dodatne stroške pokrijejo udeleženci potovanja.
Na potovanju je potrebna skrb za svoje osebne stvari. Zanje odgovarja in skrbi vsak potnik sam za čas celotnega potovanja.
Odgovorni organizator potovanja je Agencija Manager d.o.o. Velenje, ki vsako leto organizira številna potovanja po celem svetu. Agencija Manager je licenčni organizator z najvišjo bonitetno oceno.