Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Ajurveda

Ajurveda

V Beach Villi Lanka vam nudimo programe za regeneracijo in zdravljenje.

Vodi jih mednarodni evropski terapevt in inštruktor različnih tehnik za naravno regeneracijo, pomlajanje in zdravljenje. Dosega neverjetne rezultate in vodi številne programe po evropskih zdraviliščih in na Šrilanki.

Skupaj z ayurvedskimi zdravniki iz Šrilanke je za vas pripravil najbolj učinkovit program, prilagojen vašim potrebam.

Ajurveda je sistem tradicionalne medicine, ki izvira iz Indije. Beseda Ayurveda je v sanskrtu sestavljena iz besede »āyus«, kar pomeni »življenje« in »veda«, kar pomeni »znanje« ali »znanost«.

Ajurveda, ali v prevodu znanje o življenju, pokriva štiri aspekte človeka: dušo, um, čustva in telo. To pomeni, da človeka obravnava celostno, ga uči, kako živeti v harmoniji z naravo in mu pomaga živeti zdravo.


 
    Klik na fotko za podroben pregled programa, 25.3. - 5.4.2017

  Klik na fotko za podroben pregled programa, 25.3. - 5.4.2017

 

Sprostitveno regeneracijski program

Telo bomo regenerirali na naraven način, odpravljali morebitne zdravstvene težave z naravnimi energijami. Kožo bomo negovali in regenerirali s posebno informiranim bio kokosovim oljem. Telesu bomo odpravili vse energijske blokade, da bo zdrava in univerzalna energija napolnila telo. Za okroglo mizo ali s sproščeno debato na terasi, ob pitju energijskega čaja, ki se je udeležite po želji, bomo spoznali, kako uravnavamo in preprečimo stres, dobro spimo in se počutimo odlično in uživamo v življenju. Seveda vse po vaših željah in potrebah.

Lahko pa boste samo uživali v soncu, morju, sveži morski hrani in se individualno dogovarjali za aktivnosti. Po programu bosta očiščena vaša duša in telo, telo bo energijsko uravnano, polni boste energije, odvrgli bomo vsa bremena, pozabili na stres in počutili se boste kot prerojeni.

Poleg zgoraj opisanega programa boste lahko deležni še individualnih tretmajev za regeneracijo telesa, odpravljanje morebitnih zdravstvenih težav in osebnega svetovanja za zdravo življenje z posebnim ajurvednim zdravnikom ali posebnim bio in theta terapevtom ter inštruktorjem.

Na voljo za organizirane skupine oz. po dogovoru.